Patrycja Kłysz

Dietetyk

Patrycja Kłysz

Wykształcenie:

Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu

Tytuł: magister dietetyki

Doświadczenie:

  • Szpital Kliniczny im. H. Święcickiego UM im. K. Marcinkowskiego w Poznaniu, w Pracowni Hemodializ Oddziału Klinicznego Nefrologii, Transplantologii Chorób Wewnętrznych.
  • Rehasport Clinic Poznań
  • Wykładowca: Wyższa Szkoła Uni-Terra w Poznaniu oraz Nutricenter
  • Pracownik naukowy: Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego, Poznań
  • Dietetyk I drużyny KKS Lech Poznań
  • CM VIMED Warszawa i Kraków
  • Dietetyk: Symetria Kraków i Bochnia, Fundacja MATIO
  • Dietetyk i manager: CookFit Catering, FitFood Catering

Kursy i szkolenia:

  • Kurs Leczenia żywieniowego Dla Członków Zespołów Żywieniowych Polskie Towarzystwo Żywienia Pozajelitowego i Dojelitowego Polska Szkoła Żywienia Klinicznego
  • Warsztaty Opieki Farmaceutycznej – Poznań [Witaminy, suplementy, interakcje leków z żywnością]
  • Psychologia w Leczeniu Otyłości
  • Rozwiązywanie Konfliktów, Poznań
  • Negocjacje i Mediacje, Poznań
  • Komunikacja Interpersonalna i Budowanie Zespołu, Poznań
  • Wystąpienia Publiczne, Poznań
  • Liczne, coroczne konferencje naukowo- medyczne

Umów się na wizytę

online lub telefoniecznie